Oncologienetwerken Arnhem

Wanneer u te maken krijgt met kanker verandert er veel in uw leven. Vaak komt u in contact met meerdere zorgverleners. Dan is een goede samenwerking van belang. In Arnhem is dit vormgegeven in diverse oncologienetwerken waarin ook onze praktijk vertegenwoordigd is. Klik op onderstaande logo's om naar de betreffende website te gaan.

 

 

Als diëtist helpen wij bij problemen ten gevolge van (behandeling van) kanker, zoals verminderde eetlust, kauw- en slikproblemen en smaakverandering. Een goede voedingsinname draagt bij aan een vermindering van bijwerkingen tijdens de behandeling. Ook kunnen we u bijstaan om uw actuele lichaamsgewicht te behouden of ongewenst gewichtsverlies te herstellen.
Wanneer normale voeding niet volstaat is het mogelijk om adequate medische voeding voor u aan te vragen. U krijgt persoonlijke adviezen en tips om uw eetpatroon aan te passen in alle fasen van het ziekteproces.

sonsbeek

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram