Marieke Derks

Diëtist en Leefstijlcoach

Marieke Derks, Diëtist

Mijn naam is Marieke Derks. In 2010 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de HAN (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen).

In mijn werk als diëtist vind ik het belangrijk om mijn advies en begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen op de (hulp)vraag van de cliënt. Deze is namelijk per persoon heel uiteenlopend. Ik help graag om ieders doelen te bereiken en mensen door middel van hun eigen kracht hun leefstijl te laten verbeteren. Coaching bij gedragsverandering mag daarbij niet ontbreken. Het geeft mij energie als ik zie dat mensen weer lekker in hun vel zitten en energieker door het leven gaan.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het wandelen of fietsen in de natuur. Ik vind het heerlijk om op de fiets naar mijn spreekuurlocaties Schuytgraaf en Velperweg te gaan. Ook koken is een hobby van mij. Ik probeer graag nieuwe gerechten uit en vind het leuk om lekkere hapjes te maken voor vrienden en familie.

Naast mijn werk als diëtist ben ik tevens met veel plezier werkzaam als thuishulp bij de thuiszorg. Hierdoor sta ik dicht bij de mensen en hoop ik met mijn kennis en ervaring steun en goede begeleiding te kunnen bieden.

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram