Tara Corstanje

Diëtist en Kinderdiëtist

 

Tara Corstanje

Mijn naam is Tara. Met mijn enthousiasme en kennis over lekker en gezond eten wil ik jou helpen bij een gezonde leefstijl. Blijvende gedragsverandering en persoonlijke aanpak vind ik belangrijk, want iedereen is uniek. Voeding bij kinderen en plantaardig eten hebben mijn speciale interesse. Om kinderen beter te kunnen begeleiden heb ik de Post Hbo Kindervoeding en kinderdiëtetiek gedaan. Naast mijn werk kun je mij vaak in de keuken vinden om nieuwe recepten uit te proberen en geniet ik van sporten. Hopelijk tot snel in de praktijk!

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram