العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Ilse van Heumen

Praktijkhouder, Diëtist en Leefstijlcoach

Ilse van Heumen - Diëtist Vitasens
Ilse van Heumen, Diëtist en Praktijkeigenaar

Ieder mens is uniek Met die stelling als uitgangspunt is mijn werk als diëtist elke dag weer verrassend.. Iedereen weet dat voeding de basis is van gezondheid en vitaliteit. Maar tussen weten wat gezond eten is en dit in de praktijk ook doen, ligt een gebied met overtuigingen en gedragspatronen die de keuze in voeding (vaak onbewust) beïnvloeden. Ik vind het een uitdaging om met gerichte gespreksvoering de persoonlijke motivatie van een cliënt naar boven te halen en mensen hun eigen kracht laten vinden om hun gedrag positief te veranderen.

Cliënten begeleiden is wat ik met heel veel plezier doe. Daarvoor heb ik opleidingen gevolgd op gebied van motiveren, gedragsverandering en coaching. Ik heb de opleiding neuro linguïstisch programmeren ( NLP) gedaan en mag ik mij Master Practitioner noemen.

Een andere grote passie ligt in het begeleiden van kinderen en volwassenen met autisme. Ik heb vanuit mijn werk en privésituatie veel ervaring met mensen met autisme. Daarnaast heb opleidingen gevolgd op gebied van autisme en eetproblemen.

Recent heb ik de opleiding Orthomoleculaire voeding en therapie afgerond. Deze specialisatie geeft mij de mogelijkheid om met specifiek gerichte voedingsadviezen en soms aanvullende supplementen gezondheid te verbeteren en het lichaam te ondersteunen in het vermogen om zelf ziekteprocessen te genezen.

Na mijn opleiding heb ik altijd gewerkt als diëtiste in verschillende organisaties waarvan vele jaren samen met Anja en Gerda. Ik voel me bevoorrecht om met deze bijzondere collega’s samen te mogen werken. Dat maakt elke dag voor mij weer speciaal en uniek!

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram