Ilse van Heumen

Praktijkhouder, Diëtist en Leefstijlcoach

 

Ilse van Heumen, Diëtist en Praktijkeigenaar

Ieder mens is uniek

Mijn werk als diëtist is elke dag verrassend. Voeding is de basis van gezondheid en vitaliteit. Ons lichaam doet met alles wat we eten of drinken wel iets. Maar tussen weten wat gezond is en dit ook doen, ligt een pad met overtuigingen en gedragspatronen die de keuze in voeding (vaak onbewust) sturen. Ik vind het belangrijk dat iemand zichzelf begrijpt en met zijn zelfkennis de gedragspatronen kan veranderen.

Mensen begeleiden om hun gezondheidsdoel te bereiken is wat ik graag doe. Daarvoor heb ik opleidingen gevolgd in motiveren, gedragsverandering en coaching. Ik heb de opleiding neuro linguïstisch programmeren ( NLP) gedaan  en ben master practitioner.

Ook begeleid ik graag kinderen en volwassenen met autisme. Ik heb vanuit mijn privésituatie en werk veel ervaring met autisme. Ik heb opleidingen gevolgd op gebied van autisme en eetproblemen.

Ik ben ook  orthomoleculair diëtist en darmtherapeut.  Met deze specialisatie kan ik via persoonlijk gerichte natuurlijke voedingsadviezen en eventueel supplementen iemand helpen het lichaam te stimuleren om gezonder te worden of ziekteprocessen te genezen.

Na mijn opleiding heb ik als diëtist in verschillende organisaties gewerkt waarvan vele jaren samen met Anja en Gerda. De laatste jaren  is Vitasens uitgegroeid tot een fijn harmonieus en divers team.  Ik voel me bevoorrecht om met deze bijzondere en professionele collega’s samen te mogen werken.  Dat voelt elke dag voor mij speciaal en uniek!

 

 

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram