العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Ali Dogdu

Diëtist

Ali Dogdu - Diëtist Vitasens

Mijn naam is Ali Dogdu. In 2015 ben ik afgestudeerd bij de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie ben ik werkzaam geweest voor een diëtistenpraktijk met veel verschillende cliëntengroepen. Daar heb ik veel geleerd over de voedingspatronen van verschillende mensen en culturen. Ik ben van Turkse afkomst en spreek vloeiend Nederlands én Turks. Dat heeft mij zeker geholpen in het contact met de cliënten.

Voeding is meer dan een behoefte
In mijn visie op voeding, is balans erg belangrijk.
Voeding speelt een belangrijke rol in het leven en heeft een grote impact op de gezondheid. Elke dag maken wij keuzes die onze gezondheid beïnvloeden.
Bij het maken van voedingskeuzes speelt o.a. smaakbeleving een belangrijk rol.
Over het algemeen eet men wat lekker is. Helaas is niet alles wat lekker is gezond. Natuurlijk kan lekker ook gezond zijn. In mijn ogen is het belangrijk om te kunnen genieten van het eten, zonder dat het ten koste gaat van de gezondheid.
Daarom vind ik het belangrijk om de keuzes die wij maken af te wegen en de “gezonde” en “ongezonde” keuzes in balans te houden.
Samen met u, de cliënt, kijk ik naar verbeterpunten in de huidige voeding.
Zo kan er een behandelplan opgesteld worden waar u zich in kunt vinden en zich gemakkelijk eigen kunt maken.

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram