Ali Dogdu

Diëtist

 
Ali Dogdu-Diëtist Vitasens

Voeding speelt een belangrijk rol in ons leven, het is een levensbehoefte. We kunnen genieten van het eten en drinken, of juist niet. Dit maakt dat voeding meer is dan een levensbehoefte. Dagelijks krijgen wij te maken met keuzes die we moeten maken. We zijn ons niet altijd bewust van de invloeden die gemaakte keuzes op onze gezondheid hebben. Als diëtist kan ik u hierbij helpen door bewustzijn te creëren en op die manier uw gezondheid te bevorderen. In mijn optiek is balans erg belangrijk.

In 2015 ben ik afgestudeerd voor de opleiding Voeding en Diëtetiek. Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Vitasens als diëtist. Als diëtist werk ik cultuursensitief. Zo beschik ik over kennis van de Nederlandse, Turkse en Marokkaanse voedingspatronen. Daarnaast spreek ik naast Nederlands ook vloeiend Turks.

Naast mijn ervaring en kennis in de verschillende voedingspatronen, heb ik mijzelf ook verdiept in voeding bij bariatrische chirurgie (maagverkleining). Hierdoor kan ik u helpen voorbereiden op een bariatrische ingreep.

Zelf houd ik van sporten (voetbal en krachttraining), mede hierdoor heb ik interesse in voeding bij sport. Dit laatste is geen specialisatie maar een persoonlijke interesse die ik graag onderzoek.

Ik ben een vriendelijk persoon met gevoel voor humor. Maar ik weet ook goed wanneer er geen ruimte is voor grappen. Balance is the key!

 

 

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram