العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Ahlam Ouali

Diëtist en Leefstijlcoach

Ahlam Quali - Diëtist Vitasens
Ahlam Ouali, Diëtist

Ik ben Ahlam Ouali. Na de HAVO heb ik vier jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.  In 2017 ben ik daar afgestudeerd als diëtist en voedingsdeskundige.

Vanaf het begin trokken de groeiende gezondheidsproblemen in mijn omgeving door een ongezonde leefstijl mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen voor een beroep waarbij voeding en gezondheid centraal staat. Ik ben geboren in Arnhem maar ben van origine Marokkaans. Ik merk in mijn omgeving dat een niet-Nederlandse culturele achtergrond een hindernis kan vormen voor het volgen van een dieet door de aanwezige taalproblemen. Als diëtist is het daarom belangrijk om te beschikken over kennis van verschillende culturen en eetgewoonten. Een dieetadvies is maatwerk, daarom is het van belang om te streven naar een dieet dat past bij de wensen en behoeften maar ook bij de normen en waarden. Elk mens is namelijk uniek!

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram