Ahlam Ouali

Diëtist en Leefstijlcoach

 

Ahlam Ouali, Diëtist

Ik ben Ahlam Ouali. Na de HAVO heb ik vier jaar de opleiding Voeding & Diëtetiek gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In 2017 ben ik daar afgestudeerd als diëtiste en voedingsdeskundige.

Ik ben geboren in Arnhem, maar ben van origine Marokkaans. De liefde voor koken is door mijn moeder met de paplepel ingegoten. Als kind zat ik regelmatig bij mijn moeder op het aanrecht en keek toe hoe zij lekkere gerechten bereidden. Naarmate ik ouder werd begon ik mijn eigen draai te geven aan de gerechten die mij waren aangeleerd. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met gezonde voeding en behoort koken tot mijn passie. Zo werd al snel duidelijk dat o.a. de Marokkaanse keuken óók gezond kan. 

Vanaf het begin trokken de groeiende gezondheidsproblemen in mijn omgeving door een ongezonde leefstijl mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen voor een beroep waarbij voeding en gezondheid centraal staat.  Ik merk in mijn omgeving dat een niet-Nederlandse culturele achtergrond een hindernis kan vormen voor het volgen van een dieet door de aanwezige taalproblemen.

Als diëtist is het daarom belangrijk om te beschikken over kennis van verschillende culturen en eetgewoonten. Een dieetadvies is maatwerk, daarom is het van belang om te streven naar een dieet dat past bij de wensen en behoeften maar ook bij de normen en waarden. Elk mens is namelijk uniek!

___________________

Dhr. P.D :

"Onder de kundige, plezierige en betrokken begeleiding van Ahlam en met behulp van een uitstekende dieetlijst van Vitasens, ben ik in een aantal maanden deze 15 kilo op een prettige wijze kwijtgeraakt, steeds ondersteund door kundige adviezen van Ahlam. "

____________________

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram