العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Ahlam Ouali

Diëtist

Ahlam Quali - Diëtist Vitasens
Ahlam Ouali, Diëtist

Mijn naam is Ahlam Ouali en ik ben in 2017 afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb in het jaar 2016 een half jaar stage gelopen bij Vitasens op verschillende locaties.

Vanaf het begin trokken de groeiende gezondheidsproblemen in mijn omgeving door een ongezonde leefstijl mijn aandacht. Daarom heb ik gekozen voor een opleiding waarbij voeding en gezondheid centraal staat. Ik ben geboren in Arnhem maar ben van origine Marokkaans. Ik merk in mijn omgeving dat een niet-Nederlandse culturele achtergrond een hindernis kan vormen voor het volgen van een dieet door de aanwezige taalproblemen. Als diëtist is het daarom belangrijk om te beschikken over kennis van verschillende culturen en eetgewoonten. Een dieetadvies is maatwerk, daarom is het van belang om te streven naar een dieet dat past bij de wensen en behoeften maar ook bij de normen en waarden. Elk mens is namelijk uniek!

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram