Correspondentieadres

Diëtistenpraktijk Vitasens
Onder de Linden 21-7, 
6822 KG Arnhem
(bezoek alleen op afspraak)
(026) 351 351 4
dietist@vitasens.nl

Contact

U kunt u zelf online een afspraak maken of verzetten. Hierboven ziet u het icoontje "Maak online een afspraak" dat u hiervoor kunt gebruiken. U maakt in dit systeem eerst een account aan. Heeft dit niet uw voorkeur of komt u er niet helemaal uit dan kan bellen of mailen natuurlijk ook.

Op werkdagen tussen 9.00 en 13.30 uur kunt u ons rechtstreeks telefonisch bereiken op 026 3513514. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, maken we gebruik van de voicemail. Spreekt u in dat geval alstublieft uw naam en telefoonnummer in en/of uw e-mailadres. We beluisteren meerdere keren per dag de ingesproken boodschappen. Als u op werkdagen voor 13.30 uur een bericht inspreekt bellen we in principe dezelfde dag nog terug.

Voor afspraken en vragen kunt u ook gebruik maken van de contactformulieren die u hiernaast op de pagina ziet. De met een rood sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. 

Voorzorgsmaatregelen tegen verpreiding van het Corona-virus: Wij willen zorgvuldig omgaan met uw en onze gezondheid en houden daarom de RIVM richtlijnen aan. Als u zich grieperig voelt, verkouden bent en/ of koorts hebt of om andere redenen niet naar de praktijk kunt komen laat het dan tijdig weten, zodat we op een andere manier contact kunnen afspreken. Wij kunnen in plaats van een consult op locatie desgewenst een telefonisch consult plannen.

Contactformulier

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram