Daantje Steenbakkers, Diëtist In Opleiding

In September start Daantje Steenbakkers bij ons als Diëtist In Opleiding voor een jaar. U kunt haar tegenkomen bij collega’s Marieke  en Ahlam. Hieronder stelt zij zich voor.

Mijn naam is Daantje en ik start in september met mijn 4e en tevens laatste jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Vanaf half september ga ik twee dagen per week stage lopen bij Vitasens. Op woensdag ben ik op locatie Velperweg en op donderdag op locatie Malburgen aanwezig. Het is geweldig om mee te mogen kijken in zo’n mooie praktijk en hopelijk ook nog van toegevoegde waarde te kunnen zijn met mijn kennis op het gebied van gezondheid en bewegen. Mijn interesses op het gebied van voeding en diëtetiek liggen met name bij overgevoeligheid en voedselintoleranties, diabetes, darmaandoeningen zoals ziekte van Crohn, PDS en coaching op gedragsverandering. Momenteel ben ik werkzaam als (para-medisch) personal trainer bij een sportschool in Duiven. Hier werk ik een kleine 10 jaar en het is voor mij als personal trainer en als diëtiste in opleiding heel belangrijk om mijn adviezen en begeleiding zo goed mogelijk af te stemmen op de (hulp)vraag van de cliënt om samen gestelde doelen te behalen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn kinderen of vrienden. Samen leuke dingen doen en genieten. Sporten, hapje eten, city trip of dagje dierentuin, ik ben altijd in voor spontane acties..

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram