العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Gerda Wilhelm

Diëtist en Praktijkeigenaar

Gerda Wilhelm - Diëtist Vitasens
Gerda Wilhelm, Diëtist en praktijkeigenaar

Ik werk allround en heb me daarnaast verdiept in voeding bij Parkinson. Vanuit die expertise  ben ik diëtist binnen ParkinsonNet, een specialistisch netwerk op dit gebied.

Ook voeding bij kanker heeft mijn speciale interesse. Ik maak deel uit van een diëtistenwerkgroep op dat gebied en van de oncologienetwerken  in Arnhem Noord / Presikhaaf

Wanneer iemand ziek is blijkt er vaak sprake van ondervoeding . Het lichaam lijdt eronder als het te weinig energie en voedingsstoffen binnenkrijgt. Vooral de afbraak van spieren is nadelig.

Het is fijn om vanuit mijn vak mee te zoeken naar passende oplossingen in de persoonlijke situatie.

Ik word enthousiast als we een haalbaar plan kunnen maken waardoor iemand zich sterker voelt, meer eetlust krijgt en (zo mogelijk) sneller beter wordt.

Op de locaties Jachthoorn en Doorwerth kunt u bij mij terecht en ik kom met plezier thuis bij mensen die niet makkelijk naar ons toe kunnen komen. Het voordeel van een bezoek aan huis is dat ik een goed beeld krijg van de situatie van de cliënt.

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram