Gerda Wilhelm

Praktijkhouder, Diëtist en Leefstijlcoach

Gerda Wilhelm, Diëtist en praktijkeigenaar

Lekker en gezond eten. Het klinkt simpel en iedereen lijkt er wel wat over te weten. Maar voor veel mensen is het toch een doolhof als je vanuit je gezondheid of ziekte specifieke voedingsvragen en behoeften hebt. Ik help graag met mijn kennis en ervaring hier een weg in te vinden die bij je past. Dat doe ik vanuit een betrokken en positieve houding. Het combineren van medische gegevens, voedingsrichtlijnen en persoonlijke voorkeuren vind ik een leuke puzzel.

Ik hou van de afwisseling in het werk. Of het nu gaat om ondervoeding, overgewicht, diabetes, darmklachten, kanker, parkinson of iets anders. Het blijft voor mij altijd boeiend om samen op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij u past. En het is mooi als dat in samenwerking kan met de huisarts, specialist, praktijkondersteuner, fysio, ergo, thuiszorg en anderen die betrokken zijn.

De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in parkinson, voeding bij kanker en ondervoeding bij diverse ziekten en bij kwetsbare ouderen. Als diëtist kom ik dan graag bij de mensen thuis 😉 Een voordeel daarvan is dat ik een nog beter beeld krijg van de situatie. En bovendien vind ik het heerlijk om in Arnhem en omstreken rond te rijden in mijn Fiatje 500. Dat geeft me een vrij gevoel.

Vrijheid ervaar ik ook door het praktijkhouderschap. Geweldig om met Anja en Ilse samen te mogen bepalen welke kant we met Vitasens op gaan en hoe we met ons veelzijdige team een sterke praktijk blijven vormen.

 

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram