العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Gerda Wilhelm

Praktijkhouder, Diëtist en Leefstijlcoach

Gerda Wilhelm, Diëtist en praktijkeigenaar

Ik werk allround en heb me daarnaast verdiept in voeding bij Parkinson. Vanuit die kennis en ervaring ben ik diëtist binnen ParkinsonNet, een specialistisch netwerk op dit gebied. Ook voeding bij kanker heeft mijn speciale interesse. Ik maak deel uit van een diëtistenwerkgroep op dat gebied en van het oncologienetwerk Presikhaaf

Wanneer iemand ziek is blijkt er vaak sprake van ondervoeding . Het lichaam lijdt eronder als het te weinig energie en voedingsstoffen binnenkrijgt. Vooral de afbraak van spieren is nadelig.

Of het nu gaat om ondervoeding, overgewicht, diabetes, darmklachten, oncologie, Parkinson of iets anders . Het blijft voor mij altijd boeiend om samen op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij je past. Ik word enthousiast als we een haalbaar plan kunnen maken waardoor iemand zich beter voelt.

Ik werk op de locaties Jachthoorn en Doorwerth en ik kom met plezier thuis als het niet makkelijk is om naar ons toe te komen. Het voordeel van een bezoek aan huis is dat ik een goed beeld krijg van de situatie.

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram