العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Gerda Wilhelm

Diëtist en Praktijkhouder

Gerda Wilhelm, Diëtist en praktijkeigenaar

Het diëtistenwerk doe ik inmiddels al jaren met plezier.

Als praktijkhouder van onze eigen praktijk, samen met Anja en Ilse, ervaar ik daarnaast hoe fijn het is om zelf te kunnen bepalen hoe we dit werk vorm willen geven.

Het blijft het voor mij boeiend om, samen met u, op zoek te gaan naar een gezonde leefstijl die bij u past. Een persoonlijk advies op maat dus. Daarbij hou ik natuurlijk rekening met uw persoonlijke wensen en passende mogelijkheden. Graag ga ik samen met u aan de slag. Of het nu gaat om ondervoeding, overgewicht, diabetes, darmklachten, oncologie, Parkinson of iets anders .

Ik werk allround en heb me daarnaast verdiept in voeding bij Parkinson. Vanuit die expertise  ben ik diëtist binnen ParkinsonNet, een specialistisch netwerk op dit gebied.

Ook voeding bij kanker heeft mijn speciale interesse. Ik maak deel uit van een diëtistenwerkgroep op dat gebied en van het oncologienetwerk Presikhaaf

Wanneer iemand ziek is blijkt er vaak sprake van ondervoeding . Het lichaam lijdt eronder als het te weinig energie en voedingsstoffen binnenkrijgt. Vooral de afbraak van spieren is nadelig.

Ik word enthousiast als we een haalbaar plan kunnen maken waardoor iemand zich sterker voelt, meer eetlust krijgt en (zo mogelijk) sneller beter wordt.

U kunt u bij mij terecht op de locaties Jachthoorn en Doorwerth en ik kom met plezier thuis als u niet makkelijk naar ons toe kunt komen. Het voordeel van een bezoek aan huis is dat ik een goed beeld krijg van de situatie.

Diëtisten:

Tags:

(026) 351 351 4

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram