العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Kinderen en voeding

Als je kind niet gezond eet of drinkt dan maak je je daar als ouder zorgen over. Je wilt het beste voor je kind en daar hoort volwaardige voeding en plezier in eten bij. Soms zijn er ook lichamelijke klachten waardoor bepaalde voedingsmiddelen niet verdragen worden of het moeite kost om voldoende te eten. Wij hebben op dit gebied specifieke deskundigheid.


“Wat ik ook probeer, mijn dochter eet haast niks. Het lijkt alsof ze niet durft te eten.”


“Mijn kind klaagt vaak over buikpijn, zou het aan haar eten liggen?”


“Onze zoon wordt echt te zwaar, wat kan ik daar aan doen?”

Advies op maat

Ieder kind en gezin is anders. Wij bekijken graag het geheel en stemmen advies en aanpak af op de situatie. Dat geeft het beste resultaat.De voeding tijdens de eerste 1000 dagen van een mensenleven is sterk bepalend voor de gezondheid, smaakontwikkeling en voedingsgewoonte van de rest van het leven. Die eerste 1000 dagen beginnen niet pas te tellen bij de geboorte, maar al vanaf de bevruchting. Vanaf je zwangerschap kun je dus al zorgen voor een goede voeding.

Wanneer naar de diëtist?

U kunt terecht op ons spreekuur met alle vragen die u heeft over de voeding van u of uw kind. Dieetadvisering voor kinderen tot 18 jaar is kosteloos.

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram