Corona update Diëtistenpraktijk Vitasens

Update 19 december 2021

Als Paramedisch (contact) beroep werken wij ook, tijdens deze lockdown, gewoon door.  Wij bieden voedingsadvisering, dieetbehandeling en leefstijlcoaching vanuit de diverse praktijklocaties in Arnhem en Doorwerth en ook aan huis. Ook telefonische consulten zijn  mogelijk als u niet fit bent of als u zich daar beter bij voelt. Met uw diëtist of praktijkassistent kunt u afstemmen wat in uw geval een prettige en veilige manier is om de afspraken te laten plaatsvinden.

Zeker in deze tijd is voeding belangrijk bij het versterken van weerstand en het bijdragen aan uw gezondheid. Als praktijk volgen wij de voorschriften van het RIVM en beroepsvereniging NVD wat betreft het beleid rondom het corona virus.

Bij afspraken op onze praktijklocaties volgt u de veiligheidsaanwijzingen op de locatie met daarbij aandacht voor het volgende : Wanneer u verkoudheidsklachten of verhoging heeft graag contact opnemen met onze praktijk. Uw afspraak wordt dan omgezet in een telefonisch consult.

 

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram