العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Corona update Diëtistenpraktijk Vitasens

Update 2 februari 2021: Onze afspraken gaan gewoon door! Als diëtist vallen we (net als uw huisarts en de fysiotherapeut) onder de (contact)beroepen in de medische sector die uitgezonderd zijn van de lockdown maatregelen.

Wij blijven voedingsadvisering, dieetbehandeling en leefstijlcoaching bieden vanuit de diverse praktijklocaties in Arnhem en Doorwerth en aan huis. Ook telefonische consulten zijn mogelijk als u niet fit bent of zich daar beter bij voelt. Met uw diëtist of praktijkassistent kunt u afstemmen wat in uw geval een prettige en veilige manier is om de afspraken te laten plaatsvinden.

Zeker in deze tijd is voeding belangrijk bij het versterken van weerstand en het bijdragen aan uw gezondheid. Als praktijk volgen wij de voorschriften van het RIVM en beroepsvereniging NVD wat betreft het beleid rondom het corona virus.

Vanwege de avondklok worden de avondspreekuren ingekort. Als u een te late afspraak had staan wordt contact met u gelegd om deze te verzetten.

Bij afspraken op onze praktijklocaties volgt u de veiligheidsaanwijzingen op de locatie met daarbij aandacht voor de volgende punten: Wanneer u verkoudheidsklachten of verhoging heeft graag contact opnemen met onze praktijk. Uw afspraak wordt dan omgezet in een telefonisch consult.

Kom zoveel mogelijk alleen naar de locatie. Wees op tijd maar niet veel te vroeg

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

phone-squareenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram