Corona en voeding

Met welke klachten kunt u bij ons terecht?

Bij infectie met corona kunt u klachten hebben zoals verlies van geur en smaak, weinig eetlust, benauwdheid, misselijkheid, braken, diarree en buikpijn. Door koorts en de grote belasting van longen hebt u juist meer voedingsstoffen nodig. De kans op tekorten en ondervoeding is groot. U kunt in gewicht afvallen en kracht verliezen.

Verbeteren van voeding helpt om zoveel mogelijk spierkracht te behouden, het immuunsysteem te optimaliseren en de infectie te doorstaan.

Ook ná de actieve ziektefase kan aandacht voor voeding wenselijk zijn bijvoorbeeld omdat u verzwakt bent, verminderde eetlust hebt of omdat het doen van boodschappen lastig is. Herstel van Corona gaat sneller met de juiste voeding.

Uw gezondheid is onze drijfveer. We helpen u om een volwaardige voeding te gebruiken en om een goed evenwicht te vinden tussen voeding, leefstijl en gezondheid. Wij kunnen indien nodig ook telefonisch adviseren. Maak een afspraak .

Wij zijn ook aangesloten bij Covid revalidatie Arnhem

Herstelzorg COVID -19
Vanuit de herstelzorg COVID-19 kunnen clienten gebruik maken van 7 uur dietetiek. Informeer hiernaar bij uw (huis)arts. Lees meer.

Binnen onze praktijk zijn alle diëtisten bekwaam op het gebied van Corona en voeding.

Kijk hier voor de  vergoeding van Dieetadvisering.

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram