العربيةNederlandsEnglishTürkçe

Correspondentieadres

Diëtistenpraktijk Vitasens
Onder de Linden 21-7, 
6822 KG Arnhem
(bezoek alleen op afspraak)
(026) 351 351 4
dietist@vitasens.nl

Contact

Op werkdagen tussen 9.00 en 13.30 uur kunt u ons rechtstreeks telefonisch bereiken. Wanneer we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon te beantwoorden, maken we gebruik van de voicemail. Spreekt u in dat geval alstublieft uw naam en telefoonnummer in en/of uw e-mailadres. We beluisteren meerdere keren per dag de ingesproken boodschappen.

Als u op werkdagen voor 13.30 uur een bericht inspreekt bellen we in principe dezelfde dag nog terug.

E-mail is ook een goede manier om ons te bereiken. Voor afspraken en vragen  kunt u gebruik maken van onze online formulieren. U vindt deze op deze pagina. Bepaal het soort formulier door op de gewenste optie te klikken. Alle met een rood sterretje gemarkeerde velden zijn verplicht. 

Voorzorgsmaatregelen tegen verpreiding van het Corona-virus: Wij willen zorgvuldig omgaan met uw en onze gezondheid en houden daarom ter voorkoming van verspreiding van het Coronavirus de RIVM richtlijnen aan. Onze spreekuren gaan gewoon door. Wij kunnen zonodig in plaats van persoonlijke consult op locatie een telefonisch consult plannen. Als u zich grieperig voelt, verkouden bent en/ of koorts hebt of om andere redenen niet naar de praktijk kunt komen laat het dan tijdig weten, zodat we op een andere manier contact kunnen afspreken.

Contactformulier

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram