header slider

Diëtist in opleiding Ilina Weinschenk

Van februari tot 8 juni 2012 begeleiden wij een diëtist-in-opleiding: Ilina Weinschenk. Zij stelt zich hierbij aan u voor.

Ilina is bij de gesprekken aanwezig of neemt een deel ervan over.
Wanneer u liever door uw eigen diëtist te woord wordt gestaan of wanneer u voorkeur hebt voor een gesprek zonder aanwezigheid van Ilina, dan vinden wij het fijn als u dat aangeeft.

Anja Daniëls, Gerda Wilhelm, Ilse van Heumen

 

Ik ben Ilina Weinschenk, vierdejaarsstudente Voeding & Diëtetiek in Nijmegen.
Momenteel loop ik stage bij Vitasens.
Vitasens spreekt me aan omdat ik het leuk vind om in een diëtistenpraktijk te werken, waarbij ik verschillende ziektebeelden tegen kan komen.
In het bijzonder vind ik het leuk om mensen te motiveren bij het veranderen van hun gedrag om een gezonde leefstijl te krijgen. Om mijn vaardigheden in motiverende gespreksvoering te verbeteren, heb ik me speciaal verdiept in  de invloed van gedrag.
Daarnaast heb ik veel interesse in de behandeling van mensen uit andere culturen met verschillende voedingsgewoontes. Vanwege mijn interesse voor allochtone mensen heb ik mijn afstudeeronderzoek uitgevoerd op het gebied van Turkse diabetespatiënten.

Ik heb veel zin in mijn stage bij Vitasens en ik hoop veel van mijn collega’s te leren.

Facebook