header slider

Herintredend diëtist Marieke Derks

Vanaf eind maart 2017 begeleiden we Marieke Derks. Hieronder stelt ze zich voor.
Marieke is bij de consulten aanwezig of neemt deze (gedeeltelijk) over. Wanneer u liever (alleen) uw eigen diëtist wilt spreken, dan vinden wij het fijn als u dat aangeeft.

Anja Daniëls, Ilse van Heumen, Gerda Wilhelm
Diëtistenpraktijk Vitasens

_________________________________________________________________
bruiloft Nick en Marieke

Mijn naam is Marieke Derks en vanaf eind maart ga ik stage lopen bij Vitasens. In 2010 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarna ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in het vakgebied waarbij ik voornamelijk mensen met overgewicht en obesitas heb begeleid.

Dit vind ik ontzettend leuk, maar ik ben toe aan een nieuwe uitdaging. Ik vind het belangrijk om mezelf nog verder te ontwikkelen als diëtist en wil graag meer leren over de verschillende rollen die voeding kan innemen in het leven van (zorg-afhankelijke) mensen. Met als doel om mijn kennis te verbreden en zo meer mensen met uiteenlopende hulpvragen te kunnen helpen.

Dit is voor mij de reden geweest om te starten met de cursus ‘Herintreden in de diëtetiek’ aan de Hogeschool van Amsterdam. Onderdeel van deze cursus is een stage.

Vitasens is een veelzijdige en professionele praktijk met de nodige ervaring. Voor mij dus de ideale plek om te leren.

Ik ben enorm enthousiast om te beginnen en heb veel zin in deze nieuwe uitdaging!

Marieke Derks

 

Facebook