Britt Veenman

Diëtist en Sportdiëtist

Vanuit mijn interesse voor voeding, gezondheid en de werking van ons lichaam ben ik diëtist geworden. Het geeft mij voldoening wanneer cliënten hun gedrag blijvend veranderen en een (voor hun persoonlijk) optimaal voedingspatroon vinden.

Daarom vind ik het belangrijk om samen met u een individueel plan te maken, waarbij ik naar meer dan alleen voeding kijk. Hierdoor ontstaat er een nieuwe levensstijl die niet alleen gezonder is, maar die ook bij u past. Als diëtist ondersteun ik u bij het creëren van een gezonde (mentale) relatie met voeding en het ontwikkelen van een duurzaam voedingspatroon waar u energie van krijgt en van geniet!

U kunt met uiteenlopende klachten of vragen bij mij terecht. In het bijzonder heb ik mij tijdens mijn opleiding tot diëtist ook in Sportvoeding gespecialiseerd. Hierdoor bezit ik meer kennis over de inspanningsfysiologie en het effect van voeding op de sportprestatie.

 

(026) 351 351 4

Hoe werkt Vitasens?

Voor wie

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram